Setari Cookie-uri

Daca ai mai avea doar 10 zile de trait pe aceasta planeta, ce ai vrea sa faci?

Din pacate oamenii traiesc ca si cum ar trai pentru totdeauna. Ne agatam de lucruri de parca ar fi acolo pentru totdeauna. Am uitat sensul timpului si al vietii... am uitat fluxul vietii. 

Viata ta este acum. Fii fericita astazi. Viata de maine va incepe cu un nou rasarit. Si urmatoarea zi cu urmatorul rasarit... Insa daca ai mai avea doar zece zile de trait pe aceasta planeta, ce ai vrea sa faci?

Ia-ti un moment, un minut, o ora, o zi... si gandeste-te! Esti ingrijorata de relatia pe care o ai cu oamenii din jurul tau? In 10 zile vei pleca. Esti ingrijorata ca pana acum nu ai trait asa cum ti-ai dorit? Ce ai vrea sa faci? Ce iti pune zambetul pe buze?

Din pacate oamenii traiesc ca si cum ar trai pentru totdeauna. Ne agatam de lucruri de parca ar fi acolo pentru totdeauna. Am uitat sensul timpului si al vietii... am uitat fluxul vietii.

Iti faci griji pentru relatia pe care o ai cu ceilalti?

De ce iti faci griji? Piezi viata si timp analizand situatii care cel mai probabil exista doar in capul tau. O persoana foarte draga ti-a gresit si te-a ranit. Ce te doare de fapt? Lasa-l sa se comporte asa cum isi doreste. Nu stabili tu drumul vietii pentru alte persoane.

Citește și:

Sunt atat de multe lucruri pentru care te plangi. O persoana ti-a facut asta si o alta persoana ti-a facut aiai. Nu ti-a zambit, ti-a vorbit urat... oare nu poti sa iti traiesti viata din cauza acestor situatii? De ce lasi ca gandurile negre sa iti umbreasca fericirea?

Nu trebuie sa fii o povara pentru nimeni. Nu ne dam seama, insa in aceasta viata fiecare este pe cont propriu. Multumeste-te cu ce ai facut tu pentru tine. Iubeste-te! Apreciaza-te! Traieste asa cum vrei. Nu depinzi de nimeni asa cum nimeni nu depinde de tine.

Cautam ce nu avem si nu suntem niciodata multumiti. Insa as vrea sa fii fericita cu viata ta, cu amintirile tale. Si daca inca nu ai amintiri frumoase, fa-le. Traieste pentru ele.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.