Setari Cookie-uri

Acest tanar a inceput sa planga cand si-a vazut prietena in rochia de banchet

Acest tanar si-a vazut prietena imbracata pentru banchet si a fost atat de impresionat incat nu si-a mai putut stapani lacrimile. Imaginile cu ei au ajuns virale pe internet, impresionand oameni din lumea intreaga.

Trebuie sa impartasim cu voi aceasta povestioara scurta.

Sambata, Nolanah Garcia, a reusit sa isi faca iubitul sa planga cand a vazut-o imbracata in rochia pentru banchet. Tanara a absolvit liceul Southside din San Antonio, Texas, si a mers alaturi de partenerul sau la petrecerea balului de absolvire.

Duminica, ea a impartasit mai multe fotografii pe contul personal de Tweeter. Toata lumea a fost impresionata de acest moment, in scurt timp imaginile fiind share-uite de zeci de mii de ori.

"Aceasta a fost reactia lui Devin cand m-a vazut in rochia de banchet. I-am spus sa nu mai plange pentru ca voi plange si eu si imi voi strica machiajul." - a scris Nolanah pe Twitter.

Citește și:

"Nu m-am asteptat la o asa reactie. Avea lacrimi in ochi, nu m-am putut abtine si am inceput sa plang si eu. M-am simtit atat de iubita! Este un prieten minunat. Are mereu grija de mine si face tot posibilul sa ma vada fericita. Sincer, este cel mai bun prieten pe care il poate avea o fata." - a declarat tanara pentru TeenVogue si HuffPost.

Cei doi sunt impreuna de trei ani. Noi le dorim sa aiba parte de o viata minunata impreuna, presarata de zambete si clipe fericite.

foto prima pagina: Tweeter

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.