Setari Cookie-uri

Rapunzel exista! Ea este femeia cu cel mai lung par din lume

Numele ei este Nasroya si este un model din Riga, Letonia, care detine recordul pentru persoana cu cel mai lung par din lume. Afla de la ea care sunt trucurile pentru un par lung si sanatos.

Numele ei este Nasroya si este un model din Riga, Letonia, care detine recordul pentru persoana cu cel mai lung par din lume.

Tanara are doar 27 de ani si se lauda cu o lungime a parului de aproape trei metri. Ea spune ca si-a dorit foarte mult sa ajunga precum personajul sau preferat din povesti - Rapunzel, desigur! - si nu a mai pus foarfeca in parul ei de mai bine de 20 de ani.

Pentru a avea grija de podoaba capilara, Nasroya are nevoie de o ora doar pentru a pieptana tot parul si o zi intreaga pentru a isi usca parul spalat. In momentul in care calatoreste, are nevoie de 22 de kilograme de sampon, balsam si mai multi piepteni.

Desi multe femei isi doresc sa aiba parul lui Rapunzel, Nasroya marturiseste ca parul lung nu este doar dificil de intretinut - ci si foarte greu pentru umeri si spate.

"Parul meu este atat de greu incat il pot compara cu greutatea pisicii mele" - a spus tanara.

Citește și:

foto interior si prima pagina: aliia_more, Instagram

sursa material: Cosanzene.ro

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.