Setari Cookie-uri

Uita de problema caderii parului prin aceste metode simple

Nu este o problema care apare doar la barbati, ci poate ingrijora si femeile. Poate afecta o zona restransa a pielii capului, dar si o suprafata mai mare.

Caderea parului poate fi cauzata de o multime de factori. Putem vorbi despre: boli infectioase, stres, afectiuni locale sau chiar generalizate, insotite de o slabire brusca.

De asemenea, printre cauzele caderii parului putem enumera si: ingrasarea excesiva a pielii capului, imbatranirea sau actiunea factorilor genetici. Nu este o problema care apare doar la barbati, ci poate ingrijora si femeile. Poate afecta o zona restransa a pielii capului, dar si o suprafata mai mare.

1. Radacina de brusture este eficienta pentru tratarea caderii parului. Prepara un ceai din ea si amesteca-l cu doua alte infuzii din radacina de urzica, respectiv din frunze de mesteacan. Maseaza pielea capului cu acest amestec, dupa ce ai adaugat si o lingura de otet (despre clatirea parului cu otet sigur ai auzit deja!). Tratamentul il poti face o data pe saptamana, dupa ce ai spalat parul in prealabil.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Dmitry A, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.