Setari Cookie-uri

Vrei sa fii fericita? Atunci promite-ti aceste 5 lucruri

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta.

Viata ne trece inainte ca noi sa ne bucuram de ea, insa ce putem face ca sa profitam de fiecare zi, sa zambim mai mult, sa traim cum ne dorim? Daca vreti sa savurati cu adevarat fiecare moment si sa nu regretati ca totul trece pe langa noi, iata 5 promisiuni pe care sa vi le faceti chiar astazi:

1. "Promit sa aleg fericirea in fiecare zi"

Cand te trezesti, ai doua optiuni: te ridici greu din pat, abia daca vorbesti cu oamenii dragi si te plangi de ziua care nici macar nu a inceput sau alegi sa te trezesti zambind.

Inainte de fiecare actiune, exista o pauza de moment cand ai de ales. Alegerea expresiei tale faciale si a limbajului corpului reflecta atitudinea ta fata de modul in care va progresa ziua.

2. Promit sa fiu responsabila pentru actiunile si inactiunile mele"

Nimic nu ti se intampla, insa se intampla cu tine. Fie alegi sa actionezi cu un raspuns la ceea ce se intampla, fie alegi sa nu actionezi. Aceasta este viata ta, acestea sunt problemele si temerile tale - nu fugi de ele, alege sa le accepti si sa traiesti cu ele.

Citește și:

3. "Promit sa ma iert pentru greselile facute in trecut"

Opinia ta despre greselile facute este legata de modul in care alegi sa iti definesti sentimentele si ce se intampla cu tine. In cazul in care simti in continuare emotii negative cu privire la situatiile intamplate, atunci este timpul sa iti promiti sa te ierti pentru greselile facute. Nu te mai baza pe ce s-a intamplat in trecut si alege sa traiesti prezentul si sa te gandesti la viitor in functie de ce simti si ce stii acum.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.