Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care mamele noastre nu ni le-au spus niciodata

Cate sacrificii nu fac mamele pentru copiii lor. Am gasit, insa, 9 lucruri pe care mamele noastre nu ni le-au spus niciodata. Iata care sunt acestea. 

Fugim catre ele la fiecare victorie sau infrangere, fericire sau teama. Stim ca bratele lor sunt intotdeauna deschise, gata sa ne ofere cea mai calda imbratisare. Tot ele sunt dispuse sa ne asculte in orice moment in care avem nevoie, sufera alaturi de noi, zambesc alaturi de noi si ne ofera cele mai bune sfaturi. Vorbim despre mamele noastre, bineinteles.

Iata care sunt cele 7 lucruri pe care mama ta nu ti le-a spus niciodata

1. A fost intotdeauna de partea ta

Mama ta stie intotdeauna prin ce treci. A plans cand te-a vazut pentru prima oara, cand plangeai dupa o despartire, cand erai trista... a plans chiar si atunci cand tu ai plans de fericire.

2. De fiecare data cand plangeai, i se frangea inima

Nu este nimic mai rau pentru o mama decat sa isi auda copilul plangand si sa vada cum lacrimile ii coboara de fata nevinovata. Ea a facut tot ce i-a stat in puteri pentru a iti orpi lacrimile. Sufletul ei era plin de amaraciune, iar inima i se destrama in milioane de bucati doar pentru ca tu sufereai.

Citește și:

3. Stie ca nu este perfecta

Mama ta stie ca nu este o mama sau o femeie perfecta, insa intotdeauna incearca sa fie. Isi doreste sa fie cea mai buna mama pentru tine si sa fie un exemplu pentru tine. Vrea sa fie puternica, increzatoare, curajoasa, independenta, matura si serioasa.

4. Te-a purtat cu ea mai mult de noua luni

Chiar si dupa ce te-a nascut, mama ta te tinea in brate in timp ce dormeai. Aveai nevoie de bratele ei pentru a te simti in siguranta si pentru a nu mai plange, motiv pentru care statea in timpul noptii ore intregi doar pentru a te tine la pieptul ei.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.