Setari Cookie-uri

Aloe Vera, planta cu efecte miraculoase asupra sanatatii

Planta cu multiple calitati terapeutice, aloe vera este un aliat in tratamentul a peste 100 de afectiuni. Astmul, alergia, artroza, alcoolismul, bronsita, diabetul zaharat, herpesul, pancreatita si ulcerul sunt cateva dintre bolile in care aloe vera poate oferi alinare.

Aloe vera contine 20 dintre cei 22 de aminoacizi existenti in structura corpului uman, inclusiv sapte din cei opt aminoacizi esentiali, care nu pot fi sintetizati de organism.

De asemenea, planta mai contine: vitamina A (carotenul), cu efecte benefice asupra vederii, si vitamine din complexul B, indispensabile in buna functionare a celulelor nervoase (aloe vera este singura planta care contine vitamina B12).

De asemenea, contine vitamina C (protejeaza organismul impotriva infectiilor si a efectelor stresului), vitamina E (previne instalarea aterosclerozei si are un rol benefic in prevenirea bolilor cardiovasculare) si peste 20 de minerale, dintre care amintim calciul, potasiul, fosforul, fierul, sodiul, magneziul, zincul, toate implicate in buna functionare a sistemului muscular si a celui nervos.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Citește și:

foto interior si prima pagina: NADKI Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.