Setari Cookie-uri

Pune telefonul jos si traieste-ti viata!

Lasa-ti libere gandurile, emotiile, temerile, vulnerabilitatile si insecuritatile. Lasa-ti libere sperantele, aspiratiile si ambitiile. Pune telefonul deoparte pentru ca viata reala este acolo si asteapta sa fie traita.

Telefonul tau poate astepta. Da, vorbesc serios.

Ai nevoie de telefon pentru a comunica, insa nu ai nevoie de el pentru majoritatea celorlalte lucruri pe care le folosesti. Cu siguranta iti doresti, insa chiar nu ai nevoie.

Nu ai nevoie sa verifici acea notificare de pe Facebook in doar cateva secunde. Si nu trebuie sa joci din nou Candy Crush. Nu ai nevoie sa vezi poze cu picioare la plaja sau cu un sandwich pe care persoana pe care nu ai intalnit-o niciodata l-a pregatit pentru micul dejun. Nu ai nevoie sa vezi un alt apus sau o cafea cu inimioara. Chiar nu ai nevoie.

Nu ai nevoie sa faci acea poza pentru Instagram chiar acum. De fapt, este posibil sa pierzi momentul pentru o fotografie pe care nici nu o vei folosi.

Gandeste-te la timpul tau. Cum alegi sa te bucuri de el? Nu vei mai sta incercand sa gasesti lumina perfecta, sa iti schimbi postura, sa iti aranjezi parul, sa incerci un nou unghi si cel mai bun filtru pentru fotografia facuta.

Citește și:

Nu ai nevoie nici de un alt selfie. Nu ai nevoie sa verifici Facebook-ul, Instagramul sau Snapchat-ul ca sa vezi cate persoane ti-au dat like la fotografie.

Pune telefonul deoparte! Nu iti mai pierde timpul cu el. Si ofera loc in viata ta lucrurilor cu adevarat importante.

Priveste in ochi persoana cu care vorbesti. Urmareste modul in care ochii ei stralucesc de emotie. Priveste-i zambetul cand vorbeste despre ceva ce ii place. Ce stii cu adevarat despre aceasta persoana si ea ce stie despre tine? Lasa ca aceasta persoana sa te descopere!

Priveste oamenii din jurul tau, asculta povestile lor pretioase, bucura-te de moment. Interactioneaza! Zambeste! Pune intrebari. Cum a fost copilaria lor? Ce le place sa faca in timpul liber?

Pune telefonul deoparte si bucura-te de moment! Simte caldura razelor de soare pe pielea ta. Asculta sunetul vantului printre ramurile copacilor. Zambeste la rasul amuzant al unui copil. Inchide ochii si lasa ca viata sa te cuprinda.

Citește și:

Lasa-ti libere gandurile, emotiile, temerile, vulnerabilitatile si insecuritatile. Lasa-ti libere sperantele, aspiratiile si ambitiile. Pune telefonul deoparte pentru ca viata reala este acolo si asteapta sa fie traita.

foto interior si prima pagina: Ditty_about_summer, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.