Multe persoane cauta pe altcineva sa acopere durere, sa fie un ajutor temporar pentru a le face sa uite de inima lor franta, sa devina viciul lor. Insa, la finalul zilei, ramai tot singura pentru ca simti ca esti langa cineva care nu te completeaza si nici nu te face sa uiti de amintirile dureroase pe care le ai cu persoana pe care ai iubit-o.

Ce se întâmplă când inima ta suferă din iubire?

Nu accepta prima persoana care iti acorda atentie. Nu te apropia de prima persoana care iti spune ca esti frumoasa. Nu iti pierde timpul cu oamenii carora nu le pasa ce simti deoarece dupa ce vor pleca iti vei simti sufletul si mai pustiu - nimeni nu iti va umple golurile.

Ai grija de tine. Ai grija de inima ta. Ai grija de sufletul tau. Invata sa descoperi cine esti si continua sa ai incredere in tine. Vei rezolva aceasta situatie de una singura, doar ai rabdare si ofera-ti atentia de care ai nevoie.

Este atat de usor sa te pierzi de mana cu altcineva. Este atat de usor sa uiti cine esti... insa trebuie sa descoperi asta de una singura. Fii pentru putin singura, nu te grabi intr-o alta relatie. Incearca sa iti vindeci inima singura in loc sa cauti pe altcineva care sa aiba grija de tine... pentru ca tu esti singura persoana care se poate ajuta cu adevarat sa se simta mai bine.

Da, recunosc, va fi greu. Te vei simti singura, iar lumea va parea mai urata, mai intunecata. De aceea majoritatea oamenilor care trec prin aceste momente sar in noi relatii. De aceea majoritatea oamenilor ajung sa fie din nou ranite.

Insa tu poti mai mult. Meriti mai mult.

Sfaturi sa treci peste o despartire fara multa suferinta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta