Setari Cookie-uri

Cum te protejezi de energia negativa a oamenilor rai?

Trebuie sa imi amintesc intotdeauna ca sunt fericita pentru oamenii fericiti. Nu stiu daca acest lucru este usor pentru altii. Nici mie nu mi-a fost usor, este o practica zilnica, insa va marturisesc ca functioneaza. 

Oamenii care sufera

Este greu sa vezi o persoana fara adapost pe strada. Sau sa ai o persoana din familie in spital. Sau un prieten care sufera foarte mult.

Sunt momente in care nu stiu cum sa ma descurc. Sunt momente in care imi doresc sa evit astfel de momente, sa stau pentru putin departe de acesti oameni.

Insa compasiunea este precum un muschi - este important sa lucrezi la ea tot timpul. Iar cel mai bun mod de a schimba viata cuiva este sa ii fii alaturi atunci cand are nevoie de tine, sa ai posibilitatea de a ii oferi o mana de ajutor.

Oamenii care au nevoie de ajutor sunt oamenii care sufera de durere.

Oamenii buni la suflet

Poate ca unii oameni nu sunt fericiti, insa sunt buni la suflet. Este usor sa fii gelos pe Bill Gates - are tot ce ii trebuie. Iar omul asta ofera 100 de miliarde de dolari pentru caritate. Si face tot posibilul sa vindece malaria din Africa si incearca sa aiba grija de miliarde de persoane.

Citește și:

Acesta este tipul de persoana pe care as vrea sa o vad in oglinda. Asa as vrea sa fiu si eu - tipul de persoana care poate rezolva aceste probleme.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.