Site-ul realsimple.com scrie ca cercetatorii de la Universitatea din Northwestern au descoperit secretul care tine vie legea atractiei. Fie ca ne este prezentata in filme, fie ca o identificam in viata de zi cu zi, legea atractiei este un concept fascinant. Dar de unde a aparut si care este teoria din spatele lui?

De ce nu e bine sa oferi prea multa iubire. Capcana generozitatii

Potrivit unui studiu condus de oamenii de stiinta americani, legea atractiei ar putea fi influentata de durata de timp de cand se cunosc partenerii inainte sa se implice in relatie. Rezultatele analizelor efectuate pe acest subiect sugereaza ca acele cupluri care au inceput o relatie la scurt timp dupa ce s-au cunoscut, se bucura de atractie reciproca mai mult timp decat celelalte cupluri. Partenerii care intai devin amici si au aceasta “functie” o buna perioada de timp pana sa formeze un cuplu, cred ca atractia fizica are mai putina relevanta pentru relatie.

Aceste constatari au fost publicate in jurnalul de Stiinta Psihologica, o publicatie a Asociatiei Americane de Stiinta Psihologica.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Balaguta Evgeniya Shutterstock

Cum sa folosesti legea atractiei pentru a aduce dragostea in viata ta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta