Legea atractiei, descifrata si explicata de experti

Legea atractiei, descifrata si explicata de experti
Kudika
19 Mai 2017

Oamenii de stiinta sunt de parere ca au gasit modul cum functioneaza legea atractiei. Citeste acest articol si vei descoperi o explicatie interesanta despre motivul real care il face pe partener sa fie atras de tine chiar si dupa multi ani de relatie.

Site-ul realsimple.com scrie ca cercetatorii de la Universitatea din Northwestern au descoperit secretul care tine vie legea atractiei. Fie ca ne este prezentata in filme, fie ca o identificam in viata de zi cu zi, legea atractiei este un concept fascinant. Dar de unde a aparut si care este teoria din spatele lui?

Potrivit unui studiu condus de oamenii de stiinta americani, legea atractiei ar putea fi influentata de durata de timp de cand se cunosc partenerii inainte sa se implice in relatie. Rezultatele analizelor efectuate pe acest subiect sugereaza ca acele cupluri care au inceput o relatie la scurt timp dupa ce s-au cunoscut, se bucura de atractie reciproca mai mult timp decat celelalte cupluri. Partenerii care intai devin amici si au aceasta “functie” o buna perioada de timp pana sa formeze un cuplu, cred ca atractia fizica are mai putina relevanta pentru relatie.

Aceste constatari au fost publicate in jurnalul de Stiinta Psihologica, o publicatie a Asociatiei Americane de Stiinta Psihologica.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Balaguta Evgeniya Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri