Setari Cookie-uri

Va veni o zi in care vei intelege rostul durerii

Durerea va fi harul tau mantuitor. Va fi combustibilul pentru pasiune, hotarare, dorinta de a reusi, foamea de a fi fericita si de a deveni mai puternica pentru a face fata greutatilor viitoare cu speranta si incredere. 

Intr-o zi durerea iti va dezvalui adevaratul sau scop

Fie ca te transforma intr-o persoana mai puternica, mai plina de compasiune sau mai inteleapta, vei intelege in sfarsit de ce a trebuit sa treci prin tot ce ai trecut, de ce a trebuit sa fii singura si de ce a trebuit sa fie atat de greu.

Intr-o zi durerea iti va arata luminita de la capatul tunelului

Durerea te va transforma intr-o persoana minunata, te va aduce mai aproape de Dumnezeu, de familia ta, de prietenii tai si de oamenii dragi din viata ta. Intr-o zi durerea va fi motivul pentru care ai invatat sa fii o persoana mai buna, o mama mai buna, o fiica mai buna, o sotie mai buna.

Intr-o zi durerea nu te va mai deruta

Nu va mai fi vazuta precum o povara pe care o porti dupa tine in orice loc mergi, nu te va mai defini, nu va mai fi atasata de numele tau sau de reputatia ta si va fi ceva pe care o vei putea privi inapoi si abia daca o vei mai simti.

Citește și:

Intr-o zi durerea ta va fi motivul pentru care ai luptat pentru fericirea ta, pentru o viata mai buna, pentru raspunsuri la intrebari importante, pentru viitor, pentru lucruri pe care ti le-ai dorit.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.