Setari Cookie-uri

Beneficiile uleiului de ricin

Cunoscut in special pentru proprietatile sale de regenerare a parului, dar si pentru eficienta in domeniul frumusetii, uleiul de ricin este un real ajutor pentru numeroase probleme ce nu isi gasesc rezolvarea decat prin aceasta cale naturala.

Uleiul de ricin este folosit din cele mai vechi timpuri, pentru diferite tratamente. Beneficiile sale sunt recunoscute și se folosesc pentru o gama foarte larga de probleme, fie in domeniul esteticii, fie in cel al sanatatii. Printre acestea, se numara:

Unghii mai rezistente

Pentru cele care au unghii care se exfoliaza sau rup usor, este indicat tratamentul cu ulei de ricin. Seara se da jos de pe unghii lacul si se aplica ulei de ricin usor incalzit pe unghii.

Se sta minim o ora cu uleiul pe unghii si se maseaza in continuu. Tratamentul ar trebui urmat minim doua luni pentru rezultate.

Gene mai lungi

Pentru cele care isi doresc gene mai lungi, salvarea este tot uleiul de ricin. Se aplica pe gene in fiecare seara inainte de culcare, iar a doua zi de dimineata se spala cu grjia fata.

Puteti folosi o periuta de la o mascara mai veche pentru a aplica uleiul pe gene, urmand ca dupa aproximativ o luna, sa remarcati rezultatele uimitoare.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Swapan Photography Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.