Setari Cookie-uri

Indragosteste-te de o persoana din zodia Berbec si abia atunci vei intelege ce inseamna iubirea adevarata

Indragosteste-te de o persoana din zodia Berbec pentru ca te va face sa te simti ca si cum ai fi din nou un adolescent. Vei uita de griji, de probleme si doar vei incerca sa te bucuri de viata. 

Indragosteste-te de o persoana nascuta in zodia Berbec pentru ca este cea mai sincera persoana din univers. Cand vor exista situatii in care te vei insela, ea iti va spune. Cand va fi suparata, iti va marturisi ce o deranjeaza.

Indragosteste-te de o persoana din zodia Berbec pentru ca stie ce merita si te vei simti un norocos pentru ca te-a ales pe tine. Ar putea parea egoista, insa stie foarte bine care este drumul sau in viata si face tot posibilul sa ajunga acolo unde isi doreste.

Indragosteste-te de o persoana din zodia Berbec pentru ca fiecare zi alaturi de ea va fi diferita. Se plictiseste usor si intotdeauna este in cautare de aventura astfel incat fiecare moment sa fie trait la intensitate maxima.

Indragosteste-te de o persoana din zodia Berbec pentru ca este sincera cu tine. Exista oameni care nu vor sa te raneasca, motiv pentru care iti spun minciuni atunci cand ar trebui sa auzi doar adevarul. Ea nu este asa; tocmai pentru ca ii pasa de tine alege sa spuna lucrurilor pe nume.

Citește și:

Indragosteste-te de o persoana din zodia Berbec pentru ca te va scoate din zona de confort. Intotdeauna isi va dori sa exploreze locuri noi, sa cunoasca lumea. Vrea sa vada tot ce exista de vazut.

Indragosteste-te de o persoana din zodia Berbec pentru ca intotdeauna isi doreste mai mult. Vrea atentia ta. Vrea afectiunea ta. Mai multe saruturi, mai multe imbratisari. Ea se afla intr-o cautare fara sfarsit a fericirii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.