Setari Cookie-uri

Obiceiuri nesanatoase intr-o relatie de cuplu

7 greseli pe care le facem cu totii in relatia noastra si le trecem cu vederea. Ba chiar perpetuam niste obiceiuri nesanatoase intr-o relatie de cuplu, care pot duce chiar la despartiri.

Obiceiuri nesanatoase intr-o relatie de cuplu sunt o multime. Doar ca nu ne dam seama ca unele lucruri ne fac rau. Cu siguranta si tu crezi ca anumite situatii sunt normale. Ei bine, am descoperit pe Bustle sapte greseli pe care le facem cu totii in relatia noastra si le trecem cu vederea. Ba chiar perpetuam niste obiceiuri nesanatoase intr-o relatie de cuplu, care pot duce chiar la despartiri.

O relatie sanatoasa de cuplu nu se obine asa, cu una-cu doua! Multe aspecte sunt tolerate pentru ca asa am fost invatati. Exista atatea obiceiuri nesanatoase intr-o relatie de cuplu pe care le-am perceput sau invatat de la parintii nostri sau de la cei din jurul nostru, incat nici macar nu ne dam seama cat rau ne fac!

Putem ajunge sa toleram sau sa generam abuzuri emotionale. Putem sa devenim agresivi. Putem sa ascundem lucruri si sa avem secrete ce ne pun dragostea in pericol.

Citește și:

O regula buna de masurat actiunile pe care le ai fata de partenerul tau este sa iti imaginezi daca in locul lui ar fi un prieten sau o noua cunostinta.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: KieferPix, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.