Setari Cookie-uri

Cum se schimba emotiile odata cu varsta, dupa 30 de ani

Cum se schimba emotiile odata cu varsta? In general, in bine! Incepi sa te simti mai confortabil in pielea ta si sa nu te mai temi de ce cred altii. La 20 de ani, ti se parea ca, indiferent de varsta, te vei simti la fel. La 30, inca s-ar putea sa mai ai aceasta iluzie. Dar, in scurt timp, o sa realizezi ca incepi sa reactionezi diferit la lucrurile din jurul tau.

La 20 de ani, ti se parea ca, indiferent de varsta, te vei simti la fel. La 30, inca s-ar putea sa mai ai aceasta iluzie. Dar, in scurt timp, o sa realizezi ca incepi sa reactionezi diferit la lucrurile din jurul tau. De exemplu, o noapte in club nu te mai entuziasmeaza atat de mult. De asemenea, felul in care exprimi si simti fericirea se schimba. De fapt, o sa iti dai seama cum se schimba emotiile odata cu trecerea anilor. Pentru ca, da, felul in care traiesti emotiile se schimba, potrivit Yourtango.com.

Cum se schimba emotiile in timp

1 Fericirea se concentreaza pe ceea ce deja ai, nu pe senzatiile tari

In trecut, fericirea insemna un fel de apogeu pe care il atingeai dupa o experienta nebuneasca. Acum, observi cum se schimba emotiile cu unele mai blande, cum ar fi sentimentul ca esti binecuvantata cu lucruri simple, ca o baie calda dupa o zi obositoare. Preferi sa reflectezi la lucrurile pe care le-ai obtinut decat la ceea ce vei face.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Kite_rin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.