Setari Cookie-uri

Pentru femeia cu inima franta si sufletul zdrobit, fii mandra de tine!

Fii mandra de durerea ta. Fii mandra de fiecare lacrima, de fiecare noapte in care nu ai pus geana pe geana. Fii mandra ca esti cea care a suferit cel mai mult pentru ca asta inseamna ca tu esti cea care iubeste cel mai mult. 

In aceasta lume plina de mincinosi egoisti, manipulatori si inselatori, este o adevarata binecuvantare sa intalnesti o persoana ca tine care a trait si a iubit cu loialitate si sinceritate.

Peste tot intalnim oameni care spun povesti despre relatii toxice si abuzive emotional in care sunt frante inimile celor ca tine. Oameni ca tine cu suflet curat, plin de bunatate si de iubire.

Si tie ti-a fost franta inima. Insa o sa iti spun ceva si poate ca o sa ma consideri nebuna... dar vreau sa fii mandra de asta.

Fii mandra ca sufletul tau este plin de intentii pure. Pentru ca de asa ceva duc lipsa oamenii care te ranesc.

Fii mandra de inima ta onesta, care nu poate falsifica o emotie, un cuvant, o iubire. Pentru ca asta te face sa iesi din multime si te separa de toti oamenii cu suflet toxic.

Fii mandra de tine pentru ca esti o femeie minunata, care iubeste cu adevarat atunci cand se indragosteste.

Citește și:

Fii mandra de tine pentru ca ai ales sa ramai in ciuda faptului ca nu ai fost respectata... pentru ca inca mai ai incredere in acesti oameni si reusesti sa vezi doar binele din ei.

Fii mandra de tine pentru ca nu ai ezitari cand spui "Te iubesc".

Fii mandra de tine pentru ca o persoana ca tine, care stie cu adevarat cum sa fie, care are o inima pura ce este capabila sa traiasca pentru iubire, este atat de rara si este ceea ce lumea noastra are cu adevarat nevoie.

Si, daca inca nu stii de ce ti-a fost franta inima in ciuda faptului ca ai iubit cum nu ai mai iubit panaa cum, fii mandra. Fii mandra de relatia ta nereusita pentru ca te-a salvat de la o durere mai profunda. Te-a salvat de oameni care nu merita o femeie ca tine.

Fii mandra de durerea ta. Fii mandra de fiecare lacrima, de fiecare noapte in care nu ai pus geana pe geana. Fii mandra ca esti cea care a suferit cel mai mult pentru ca asta inseamna ca tu esti cea care iubeste cel mai mult.

Citește și:

Stiu ca doare, insa crede-ma ca este temporar. Plangi, insa promite-ti sa razi la final. Meriti mai mult, intotdeauna mai mult. Pentru ca esti o femeie cu un suflet frumos si o inima care stie cum sa iubeasca.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.