Setari Cookie-uri

Oamenii sensibili sunt, adesea, cei mai puternici

Oamenii sensibili intotdeauna se straduiesc sa gaseasca fericirea. Ei nu renunta. Merg mai departe indiferent de situatie. Inima lor frumoasa si mare ii ajuta sa gaseasca chiar si un mic strop de bunatate in ceilalti oameni.

Este ironic cum traim intr-o generatie in care societatea apreciaza bunatatea si compasiunea si totusi suntem invatati sa fim altcineva. Poate din acest motiv oamenii sensibili, cu inima slaba, simt ca nu isi gasesc locul intr-o lume care incearca sa ne faca puternici, duri, de piatra. Insa ce inseamna sa ai o inima firava cand oamenii te catalogheaza ca o persoana slaba?

Oamenii sensibili nu sunt deranjati de faptul ca lumea din jurul lor ii vede precum niste persoane cu inima slaba. Ei sunt cei mai puternici pentru ca sunt ei insisi... pentru ca nu se simt nevoiti sa poarte o masca pentru a parea puternici. Acesti oameni vor da intotdeauna o mana de ajutor. Nu pentru ca sunt intotdeauna disponibili, ci pentru ca inima lor nu poate fi indiferenta.

Ei sunt aceia care poarta problemele lumii, care plang in miez de noapte, in timp ce se gandesc la problemele prietenilor lor, la problemele familiei. Si chiar daca stiu ca vor fi raniti, aleg sa fie buni.

Citește și:

Ca o reflectare a caracterului lor, ei ofera bunatate si persoanelor care nu o merita. In ciuda faptului ca multi profita de ei, oamenii cu suflet bun aleg mereu sa ierte. Acesta este un atribut al lor vazut insa ca o slabiciune.

Prin iertare ei reusesc sa intotdeauna sa aduca pacea in sufletul lor, aceasta servind precum o baza solida pentru a rezista in continuare.

Oamenii sensibili au esuat de multe ori. Au fost refuzati, neglijati si raniti. Insa ce este cu adevarat fascinant este ca se pot agata de tristete si isi pot gasi puterea de a merge mai departe.

Oamenii sensibili intotdeauna se straduiesc sa gaseasca fericirea. Ei nu renunta. Merg mai departe indiferent de situatie. Inima lor frumoasa si mare ii ajuta sa gaseasca chiar si un mic strop de bunatate in ceilalti oameni. Chiar daca sunt raniti ei reusesc sa gaseasca putere de a se vindeca, de a cultiva pacea si de a oferi mai departe fericire si iubire.

Citește și:

Si, indiferent de cat de dureros ar suna, ei vor alege sa fie in continuare buni si sensibili... pentru ca lumea are nevoie de ei.

foto interior si prima pagina: Nejron Photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.