Setari Cookie-uri

Iarta-i pe cei care ti-au gresit, nu pentru ca ar merita iertarea, ci pentru ca tu meriti linistea

Nu ierti pentru ca esti slaba, ci pentru ca esti suficient de puternica sa iti dai seama ca doar prin renuntarea la resentimente vei fi fericita si vei avea sufletul impacat. 

Sunt persoane care refuza sa ierte pentru ca au impresia ca asa se razbuna pe cei care le-au gresit. Insa nu stiu ca iertarea nu este despre asta, ci despre sufletul lor. Iertarea iti ofera posibilitatea de a renunta la toate gandurile negative, de a iti limpezi mintea, de a iti calma sufletul si de a merge mai departe.

Pe purposefairy am gasit cateva motive minunate pentru care ar fi bine sa renuntam la resentimente si sa ne continuam viata.

1. Iertarea este un cadou pe care il faci sufletului tau

Poate ca mintea incearca sa te convinga ca iertarea este o favoare pe care o faci unei persoane care ti-a gresit, insa adevarul este ca tie iti faci o favoare.

Iertarea este un cadou pe care il faci sufletului tau pentru ca vrei sa fie linistit, impacat, fericit. Pentru ca vrei sa dormi noaptea. Nu faci asta pentru nimeni altcineva decat pentru propria persoana. Te eliberezi de durere, de furie si de neputinta.

Citește și:

2. Iertarea este un act de putere

Spre deosebire de ce ti s-a spus pana acum, iertarea este un act de putere. Nu ierti pentru ca esti slaba, ci pentru ca esti suficient de puternica sa iti dai seama ca doar prin renuntarea la resentimente vei fi fericita si vei avea sufletul impacat.

3. Cand ierti, gasesti linistea de care ai nevoie

Iarta si iti vei da seama cat de linistit este sufletul tau. Renunta la toate resentimentele pe care le tii adanc inradacinate in inima ta si vei intelege cat de usor este sa iti regasesti pacea.

4. Daca ierti, vei fi iertata

In viata primim ceea ce oferim si culegem ceea ce semanam. Si, din moment ce suntem cu totii oameni si toti facem greseli, cu cat iertam mai multe persoane pentru greselile trecutului, ale prezentului si ale viitorului, cu atat mai multe persoane ne vor ierta atunci cand le vom gresi. Iarta si vei fi iertata!

Citește și:

foto interior si prima pagina: ImYanis Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.