Setari Cookie-uri

Daca vrei sa fii fericita, fa aceste doua lucruri dificile

Nu exista comenzi rapide catre fericire. Cu totii stim asta, insa multi refuzam sa acceptam. Trebuie sa faci lucruri grele, dificile pentru a fi fericit in viata. Lucruri pe care majoritatea oamenilor le evita. Lucruri care te inspaimanta si te fac sa te simti inconfortabil. Lucrui care te fac sa te intrebi cat mai poti suporta. 

Formeaza-ti acest ritual. Odata ce ai facut din asta un obiceci, poti incepe sa te asiguri ca si chiuveta este curata. Apoi blatul de bucatarie. Apoi sa ai grija ca hainele sa fie stranse de fiecare data. Si asa mai departe.

Si vei vedea cata ordine si disciplina poate exista in viata ta.

2. Incearca sa fii doar un martor al gandurilor care te ingrijoreaza

Cum? Imagineaza-ti ca esti legata la ochi si inoti intr-o piscina mare, luptandu-te cu disperare sa ajungi la marginea bazinului pentru a te prinde de bara de siguranta. Crezi ca aceasta bara este aproape, insa ea este foarte departe. Incercarea de a apuca acea bara imaginara te streseaza si te oboseste, in timp ce inoti repede.

Acum, imagineaza-ti ca faci o pauza, ca respiri adanc si incerci sa intelegi ca nu exista nimic in apropierea ta de care sa te tii. Doar apa. Poti continua sa cauti ceva ce nu exista sau poti accepta ca in jurul tau este doar apa... asa ca te relaxezi si plutesti.

Citește și:

Aceasta este arta de a renunta. Si incepe cu gandirea ta.

Ceea ce trebuie sa iti amintesti este ca doar pentru ca lumea din jurul tau este confuza si haotica nu inseamna ca si sufletul tau trebuie sa fie asa.

foto interior si prima pagina: AstroStar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.