Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care doar oamenii exigenti cu ei insisi le inteleg

Poate nu agreezi deadline-urile, nu-ti place sa lucrezi sub presiune si preferi sa fii blanda cu tine insati. Tine cont insa ca oamenii exigenti cu ei insisi au sanse mult mai mari sa faca fata stresului. Vrei sa reusesti si tu? Nimic nu este imposibil, este nevoie doar de mai multa rabdare si…concentrare!

Poate nu agreezi deadline-urile, nu-ti place sa lucrezi sub presiune si preferi sa fii blanda cu tine insati. Tine cont insa ca oamenii exigenti cu ei insisi au sanse mult mai mari sa faca fata stresului, scrie lifehack.org. Vrei sa reusesti si tu? Nimic nu este imposibil, este nevoie doar de mai multa rabdare si…concentrare!

Probabil ca oamenii exigenti cu ei insisi nu sunt intelesi de cele mai multe ori, iar duritatea lor e blamata de nenumarate ori, dar acestia au mai mult succes in tot ceea ce fac tocmai datorita modelelor pe care le aplica. Acestia nu cunosc esecul si nu se streseaza la fiecare pas, asa ca le este mult mai usor sa se concentreze asupra obiectivelor pe care le au.

Regulile de baza pentru oamenii exigenti

1. Nu le place sa ceara ajutor

Oamenii exigenti cu ei insisi nu obisnuiesc sa imparta responsabilitatile. Ei considera ca acest lucru este o dovada de slabiciune, asa ca vor incerca sa obtina singuri informatiile de care au nevoie. Sunt independenti si isi doresc sa faca totul prin propriile puteri. Cu toate acestea, ei se ofera cu placere sa ajute alte persoane si nu au tendinta sa-i judece pe cei care nu le seamana.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: OPOLJA, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.