Setari Cookie-uri

Mamica si fetita care au cucerit internetul cu cel mai simpatic proiect de pana acum

Aceasta mamica isi "imbraca" fetita in legume, fructe si flori. Iar rezultatul a impresionat milioane de oameni din lumea intreaga. Folosind o tehnica speciala, femeia face fotografii in perspectiva bazate pe imaginatie, creativitate si multa rabdare.

Majoritatea parintilor le spun copiilor ca trebuie sa stea cuminti la masa, sa manance curat si ca nu au voie sa se joace cu mancarea lor. Alya Chaglar, o mamica artist, si fiica ei de doar trei anisori, Stefani, au decis sa se joace cu mancarea inainte de a o consuma, acest obicei facand deja parte din distractia lor zilnica, potrivit BoredPanda.

Folosind o tehnica speciala, cele doua fac fotografii in perspectiva bazate pe imaginatie, creativitate, amuzament dar si rabdare din partea mamei. Alya tine bucati de fructe, legume si flori la distanta, in unghiul potrivit astfel incat acestea par sa ii acopere corpul micutei Stefani creand iluzia de rochii si fuste pline de farmec.

Aceste imagini sunt postate pe contul de Instagram al mamei care a ajuns sa adune peste 20.000 de followers din intreaga lume. Vedeti mai jos cele mai dragute imagini cu Stefani si minunatiile ei de tinute.

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: seasunstefani, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.