Setari Cookie-uri

15 Sfaturi valoroase pe care ai vrea sa ti le oferi daca ai putea da timpul inapoi

Poate ca, cel putin o data in viata, multi oameni isi doresc sa se intoarca in trecut pentru a lua alte decizii si a merge pe alte drumuri. Am cautat cele mai importante sfaturi pe care oamenii din intreaga lume ar vrea le fi auzit in tinerete. Iata care sunt acestea.

Poate ca, cel putin o data in viata, multi oameni isi doresc sa se intoarca in trecut pentru a lua alte decizii si a merge pe alte drumuri. In ciuda tuturor diferentelor, mai devreme sau mai tarziu ajungem la concluzii asemanatoare.

Am cautat cele mai importante sfaturi pe care oamenii din intreaga lume ar vrea le fi auzit in tinerete. Iata care sunt acestea potrivit BrightSide:

1. Te descurci de minute. Nu ezita, nu te stresa si nu crede ca lumea este cruda si nimeni nu te iubeste. De fapt, totul este ok.

2. Nu te apuca de fumat.

3. Te rog, gaseste o modalitate de a dormi 7 ore pe noapte. Nu trebuie sa fii un erou!

4. Acorda mai multa atentie dorintelor, visurilor si planurilor tale. Pune-te intotdeauna pe primul loc. Nu iti ignora dorintele, pentru ca mai apoi iti va fi dificil sa stii ce iti doresti de la viata.

5. Invata mai mult. Totul trebuie facut la timp. Este mai usor si mai bine sa inveti o limba straina la o varsta frageda decat atunci cand ai deja 30 de ani. Educatia inseamna mult in viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.