Invata sa renunti daca esti singura care face tot posibilul si depune tot efortul pentru ca lucrurile sa mearga intre voi. Daca esti singura care incearca si daca te face sa simti ca nu esti suficient de buna de fiecare data cand va certati.

6 reguli de baza intr-o relatie noua

foto interior si prima pagina: Zolotarevs, Shutterstock

Invata sa mergi mai departe daca fericirea s-a transformat in tristete, zambetul de pe fata ta a disparut, lacrimile au secat de la atatea nopti in care stateai si te intrebai cu ce ai gresit si ce ai mai putea face pentru ca totul sa fie ca inainte. Invata sa renunti cand vezi ca nu esti apreciata, respectata, iubita. Cand esti subestimata. Cand nu iti poate oferi ceea ce inima ta cauta cu atat de multa ardoare: o dragoste adevarata.

Invata sa mergi mai departe cand trebuie sa tragi de el pentru a fi prezent in viata ta, cand trebuie sa fortezi comunicarea, grija si mai ales iubirea. Cand incerci sa faci tot posibilul sa isi dea seama ce ar putea pierde. Pleaca de langa cineva care nu are suflet si caruia nu ii pasa ca pierde o femeie atat de minunata.

Invata sa faci un pas inapoi atunci cand simti ca totul s-a destramat. Ca nu mai este nimic in afara de durere. Cand vrei sa te convingi sa renunti, insa o farama din inima ta te implora sa ii mai dai o sansa. Cand simti ca este mai bine sa fii singura decat langa o persoana care este doar cu trupul alaturi de tine. Cand vezi adevarul clar ca lumina zilei.

5 lectii despre relatii pe care trebuie sa le inveti devreme!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta