Setari Cookie-uri

Viata ne-a fost oferita pentru a fi traita

Viata mea nu este frumoasa sau urata, usoara sau grea. Este formata dintr-o serie de momente emotionale, cu furtuni minunate si rasarituri care iti taie respiratia.

Sunt momente in care te plangi ca viata este dificila. Lupti pana cand nu mai poti si apoi te gandesti sa renunti, sa arunci pe apa sambetei tot ce ai reusit pana acum.

foto interior si prima pagina: Rawpixel.com Shutterstock

Viata nu ne asigura o calatorie sigura, neintrerupta. Viata nu ne asigura mereu confortul. Viata nu inseamna neaparat fericire. Viata nu ne asigura ca planurile noastre vor avea rezultatele pe care noi le asteptam. Insa viata ne asigura ca TOTUL merita. Viata ne asigura ca vom fi fericiti.

Accepta ca lucrurile nu vor fi intotdeauna asa cum vrei tu

Viata a fost facuta cu emotie, asa ca daca ar fi mereu asa cum o planificam ea va fi plictisitoare. Da, planurile ne ajuta sa ne ghidam de-a lungul drumului, insa este bine ca din cand in cand sa fim confuzi, sa nu mai stim ce este de facut. Sa ne oprim si sa respiram, sa analizam, sa luam decizii, sa facem schimbari.

Citește și:

Viata nu a fost facuta pentru a merge pe un drum lin si perfect... viata a fost facuta pentru a fi traita. Pentru aventuri, pentru temeri, pentru esuari, pentru lectii de viata.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.