Setari Cookie-uri

10 Lectii de viata pe care le-am invatat de una singura

Nu este o minciuna ca cele mai bune lucruri in viata sunt gratis: imbratisarile, parcurile, prietenii, timpul petrecut cu familia, zambetul. 

Fii cea care nu crede tot ce ii spune lumea din jur. Pune-ti intrebari, cauta raspunsuri. Sigur, adevarul evolueaza de-a lungul timpului, insa cu cat esti mai aproape de el, cu atat mai frumoasa va fi viata ta.

6. Nu este nicio rusine in a gresi si nici o infrangere in a spune ca iti pare rau.

Accepta cand gresesti si cere-ti scuze in fata persoanelor care au fost afectate de greselile tale - acesta este un proces necesar de vindecare pentru toate partile implicate. De asemenea, te ajuta si pe tine sa devii o persoana mai buna si mai sincera.

7. Nu poti schimba lumea, insa tu poti fi schimbarea.

Nu neglija lupta pentru lucrurile care iti plac pentru ca ai impresia ca vocea ta este prea mica sau ca nu vei reusi niciodata sa ajungi acolo unde iti doresti. O singura voce este capabila sa creeze un ecou imens. Trebuie doar sa ai incredere in tine.

8. Nu poti face totul in viata, iar acele lucruri pentru care ti-ai petrecut timpul doar gandindu-te si dorindu-ti sa le faci... ei bine, cel mai probabil este ca pana acum sa le fi facut.

Citește și:

9. Nu este o minciuna ca cele mai bune lucruri in viata sunt gratis: imbratisarile, parcurile, prietenii, timpul petrecut cu familia, zambetul.

10. Nu te mai gandi la cum ar trebui sa fie viata si la ce ar trebui sa faca altii. Nu astepta pe nimeni pentru a fi fericita.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.