Setari Cookie-uri

5 Lucruri care stau intre tine si viata pe care ti-o doresti

Daca nu crezi in tine insati... atunci cum poti lupta cu adevarat pentru ceea ce iti doresti? Daca nu esti sincera cu tine si nu simti ca meriti ca visul tau sa se implineasca si daca in interiorul sufletului tau nu exista acea dorinta arzatoare de a merge pana in panzele albe pentru a obtine ce vrei de la viata... atunci cum este posibil sa castigi bataliile si sa depasesti obstacolele?

Poti fi ingrozita de tot ce presupune schimbarea unui lco de munca incat nu mai aplici si ratezi o super oportunitate. Iti este teama ca nu poti locui intr-un oras nou si ca va trebui sa te intorci acasa... asa ca nu mai pleci niciodata.

Aceasta este doar o parte a vietii. Insa riscul, pe cat de dificil este, pe atat de frumos este. Asa cresti. Asa inveti. Experimenteaza, greseste si mergi mai departe. Poti mai mult, ai incredere in tine.

4. Ai atat de multe idei... insa o sa le pui pe hartie maine

Sau sambata... Sau cand o sa fie soare sau cand o sa ploua. O sa iti cauti un alt loc de munca incepand cu prima zi de toamna. O sa mergi la sala de luni. Oportunitatea este la tine, nu crezi ca ai asul in maneca? Trebuie doar sa faci ceva!

5. Accepti "Nu"-ul primit

Ok, ai fost refuzata. Este in regula. Doar ti se spune ca aceasta nu este calea pe care trebuie sa mergi in acest moment. Fie incerci un plan diferit (deoarece exista intotdeauna un milion de variante pentru a obtine acelasi rezultat), fie faci un pas inapoi pentru putin timp si incerci din nou mai tarziu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.