Setari Cookie-uri

Lectii de viata de la Angelina Jolie, femeia care a ales intotdeauna fericirea

De fiecare data cand ma simt pierduta scot o harta si o privesc. Ma holbez la ea pana ce imi aduc aminte ca viata este o aventura uriasa, ca sunt atatea lucruri de facut, de vazut.

3. "De fiecare data cand ma simt pierduta scot o harta si o privesc. Ma holbez la ea pana ce imi aduc aminte ca viata este o aventura uriasa, ca sunt atatea lucruri de facut, de vazut.De fiecare data cand ma simt pierduta scot o harta si o privesc. Ma holbez la ea pana ce imi aduc aminte ca viata este o aventura uriasa, ca sunt atatea lucruri de facut, de vazut."

Viata este minunata si tu esti cea care o face sa fie asa. Viata este vasta si are atat de multe oportunitati, de optiuni, de visuri... este alegerea ta: traiesti simplu sau faci ceva maret.

4. "Fara durere nu ar exista suferinta si fara suferinta nu am invata nicicand din greseli. Ca sa fiu mai precisa, durerea si suferinta sunt cheia catre toate ferestrele; fara ele nu ar exista cale in viata."

Durerea este un factor inevitabil al suferintei care trebuie acceptata cu inima deschisa, cu mult curaj. Suferinta provine din greselile noastre, iar greselile vin cu lectii de invatat. Nu te simti niciodata nefericita pentru ca suferi.

Citește și:

5. "Cu plansul nu rezolvi nimic, iar imbratisarile nu te ajuta in momentele grele. Fericirea, insa, trebuie impartita cu oamenii pe care ii iubesti. Cu goliciunea si deznadejdea trebuie sa te descurci de unul singur."

Sunt momente in care este bine sa fii singura. Sa analizezi situatia in care te afli, sa te redescoperi, sa iei decizii, sa faci schimbari. Viata este despre tine, tu alegi cum sa o traiesti. Si daca te afli in suferinta, mergi mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.