Setari Cookie-uri

9 Lucruri pe care le vei regreta in 10 ani

Suntem tot mai ocupati. Traim zi de zi intr-o agitatie constanta si nu ne dam seama ca adesea pierdem cele mai importante lucruri. Pentru multi dintre noi poate dura ani intregi pentru a intelege acest lucru. Ani pe care i-am putea petrece diferit, in care putem zambi mai mult si putem trai mai frumos. 

5. Petrecem prea putin timp calatorind

Multi visam sa calatorim. Cu toate acestea, dorinta de a calatori in confort si responsabilitatile pe care le avem ne opresc prea des. Ce trebuie sa retinem: confortul nu este necesar si intotdeauna vom avea lucruri urgente de facut. Viata nu ne asteapta...

6. Muncim prea mult

Munca este importanta, insa nu trebuie sa uitam sa ne relaxam din cand in cand.

7. Ne oprim din invatat lucruri noi

Multi oameni considera ca o diploma este suficienta. Adevarat, este bine ca ai una. Totusi, dezvoltarea constanta nu numai ca ofera mai multe oportunitati pentru cresterea profesionala, ci si o crestere a increderii in propria persoana, ajutandu-ne sa fim mai interesanti pentru cei din jurul nostru.

8. Ramanem la un job pe care il uram

Deseori continuam sa lucram intr-un loc pe care il uram numai din pricina neconcordantei noastre si a refuzului de a parasi zona de confort. Cu toate acestea, daca nu riscam si nu schimbam ceva in viata noastra, ramanem cu un job care nu ne intereseaza.

Citește și:

9. Visam prea mult insa nu luam masuri pentru visurile noastre

Daca nu facem niciun pas pentru a ne vedea visurile implinite, totul va ramane doar o fantezie si vom trai cu intrebarea "Cum ar fi fost daca....?". Daca asteptm conditiile perfecte intreaga viata este posibil sa nu mai avem niciodata o sansa.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.