Setari Cookie-uri

Ce sa faci in ultima luna de vara?

Poate ca vara se apropie de final, insa nu inchide usa inimii tale oportunitatilor de a crea cele mai frumoase amintiri.

August... ultima luna de vara. Mai are cineva acel sentiment usor de panica pe masura ce finalul verii pare sa fie tot mai aproape?

Mai avem doar o luna la dispozitie pentru a face din a transforma aceasta perioada in cea mai frumoasa vara de pana acum.

Un proverb foarte vechi ne spune urmatoarele: "Nu va ingrijorati pentru maine. Caci ziua de maine va avea grija de ea insasi." Nu trebuie sa ne facem griji cu privire la urmatoarele zile, ci sa ne concentram asupra bucuriei pe care trebuie sa o simtim astazi. Traim in acete momente... momente pretioase ale verii.

Cum sa traim in acest moment si sa ne bucuram de ultima luna de vara?

Alege sa zambesti!

Poate ca nu fiecare zi este perfecta, insa trebuie sa gasim acea putere din sufletul nostru pentru a face o schimbare, si anume pentru a vedea partea plina a paharului. Este timpul sa alegem sa fim fericiti. Sa zambim mai mult, sa ne bucuram mai mult, sa iubim mai mult, sa imbratisam mai mult.

Citește și:

Totul vine din interiorul nostru. In fiecare dimineata, cand ne trezim, avem doua posibilitati: sa fim nervosi si morocanosi intreaga zi sau sa apreciem ca ni se ofera posibilitatea de a trai inca o zi pe acest pamant si sa incercam sa profitam de fiecare clipa pe care o avem.

Lucrurile marunte chiar conteaza!

Nu trebuie sa mergi undeva pentru a profita din plin de vara. Te poti bucura de apusul de poveste din fiecare seara, de un picnic la iarba verde, de o zi la piscina, de o plimbare prin parc la amurg. Lucrurile marunte sunt cele care fac diferenta, incearca sa le oferi atentia pe care o merita.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.