Setari Cookie-uri

Cele mai intalnite greseli in relatia de cuplu care te fac nefericita

Cand crezi ca ti-ai gasit jumatatea si esti aproape sigura ca viata ta se va schimba in bine, se intampla ceva inexplicabil si relatia se destrama. Iar tu sfarsesti intrebandu-te unde ai gresit.

Inceteaza sa te mai sabotezi! Sigur ai ajuns si tu, dupa un timp petrecut in relatie, sa-ti intrebi iubitul, intr-o forma sau alta: “Noi incotro ne indreptam?”, “Tu cum ne vezi in viitor?”, Ce parere ai despre casatorie?”. Sunt anumite greseli in relatia de cuplu decisive pentru supravietuirea relatiei. Evita sa le mai faci, constient sau inconstient, si iti garantez ca vei fi cu adevarat fericita langa el.

Te gandesti prea mult la viitor

Ti se spune ca ai o varsta si ca este timpul sa-ti gasesti un partener pregatit sa-si intemeieze o familie, sa isi asume o multime de responsabilitati etc. La inceput privesti sceptic si nici nu-ti dai seama cand ajungi sa fii de acord ca “este timpul”. Asa ca pui la cale o strategie si pregatesti intrebari inteligente prin care sa afli daca el, cel de langa tine, este gata sa faca pasul cel mare.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.