Setari Cookie-uri

Aceasta este probabil cea mai frumoasa lectie de viata de la o batranica de 90 de ani

Am gasit aceasta postare pe Humans of New York; ea spune povestea unei femei de 90 de ani din Moscova, Rusia, care ne invata ce inseamna sa traiesti cu adevarat!

In cazul in care simti ca nu mai ai chef de nimic, ca viata este nedreapta cu tine, ca nu poti merge mai departe, ca nu gasesti fericirea, ca nu ai pentru ce sa mai lupti, ai nimerit acolo unde trebuia - pentru ca in acest material descoperi care este cea mai frumoasa lectie de viata. Nu vine de la noi, ci de la o batranica de 90 de ani care a impresionat sute de mii de oameni din lumea intreaga.

Am gasit aceasta postare pe Humans of New York; ea spune povestea unei femei de 90 de ani din Moscova, Rusia, care ne invata ce inseamna sa traiesti cu adevarat!

"Am 90 de ani, insa ma simt ca la 50 de ani. Nu iau niciun medicament, nu ma plang niciodata, sunt doar fericita ca sunt in viata. Le spun foarte des oamenilor <<Viata este despre ce ai, nu despre ce vrei.>>

In fiecare zi dansez timp de doua ore. Si inca sunt foarte interesanta pentru multi oameni. Iubesc politica si literatura, iubesc stiinta. Am un prieten pe nume Alexander, cu care fac schimb de carti mai tot timpul. NIci macar nu stiu cati ani are."

Citește și:

foto interior si prima pagina: Humans of New York, Facebook

Postarea cu ea a depasit jumatate de milion de like-uri si a adunat peste 60.000 de share-uri si 20.000 de comentarii. Daca va place si voua nu ezitati sa o impartasiti cu persoanele dragi din viata voastra.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.