Setari Cookie-uri

5 Semne dureroase care iti arata ca partenerul tau te iubeste

Pentru a intelege adevaratele cauze ale lucrurilor care se intampla in relatia ta de cuplu, poate ca ar trebui sa le priviti dintr-un unghi diferit.

Sunt anumite relatii dureroase su destul de urate ce intra la categoria de "relatii toxice". De asemenea, sunt anumite persoane care pur si simplu ranesc si "otravesc" emotional oamenii. Se intampla atunci cand unul dintre parteneri este condus de motive egoiste si de dorinta de a fi la conducere, de a avea o putere mai mare decat persoana cu care traiesti. Insa, uneori, concluziile noastre despre partenerul de cuplu sunt destul de departe de realitate.

foto interior si prima pagina: Versta, Shutterstock

Pentru a intelege adevaratele cauze ale lucrurilor care se intampla in relatia ta de cuplu, poate ca ar trebui sa le priviti dintr-un unghi diferit. Am gasit pe BrightSide 5 semne putin dureroase care iti arata ca partenerul tau te iubeste:

1. Iti tine predica in mod constant

Da, este de-a dreptul enervant. Este intotdeauna cu gura pe tine: "Ai putea face asta. Ar trebui sa nu accepti asta."... insa aceasta este nemultumirea lui fata de tine. Incearca sa analizezi pentru putin timp situatia. Poate ca stie ca esti capabila de multi mai mult sau crede ca ai facut o greseala care te va face sa iti ingropi talentul.

Citește și:

2. Este foarte sincer cu tine

Fii sincera: Cand iti pui o intrebare, chiar vrei sa auzi raspunsul corect sau vrei doar confirmarea ca ai dreptate? Este foarte important sa iti raspunzi mai intai la aceasta intrebare pentru a nu cauta intentii rele in raspunsurile prea directe ale persoanei dragi.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.