Setari Cookie-uri

Renunta la ceea ce nu te implineste

O relatie care nu mai functioneaza nu este ca un ceas care poate fi reparat. Uneori, cea mai buna solutie este sa ii pui capat. Este foarte dificil, dar este pentru binele tau.

Noi facem viata sa se intample. Ea nu ni se intampla. Depinde de tine sa creezi cea mai buna lume posibila pentru tine. Fiecare prietenie si relatie reprezinta un prilej de a invata si de a evolua. Prin urmare, merita sa fim recunoscatoare pentru experienta dar si pentru persoanele prezente in viata noastra. Totul se intampla dintr-un anumit motiv. Noi definim acest motiv. Daca cineva este in viata noastra, l-am ales sa fie cu noi pentru un anumit motiv. Daca ne despartim de cineva, avem un alt motiv. Poate ca uneori varsam lacrimi insa nu scrie nicaieri ca este interzis sa esuezi. Orice esec reprezinta un prilej de a ne ridica mai puternici si de a invata.

Unele dintre noi cred ca succesul - transpus in faima, bogatie sau statut social este scopul final in viata. Insa pentru invatatorii spirituali succesul inseamna pur si simplu sa iti afli scopul vietii si sa il traiesti. Asadar, scutura-te de frica si

Citește și:

anxietate. Accepta lucrurile asa cum sunt. Accepta oamenii pentru cine sunt si cum se comporta. Accepta cine esti. Accepta lumea pentru ceea ce este. Renunta la ceea ce nu te implineste. Odata ce faci asta, poti lucrurile exact asa cum sunt.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.