Setari Cookie-uri

7 lectii de viata pe care daca le intelegi iti regasesti linistea si fericirea

Nu am decat prezentul si numai el ma intereseaza. Daca vei putea ramane mereu in prezent, vei fi un om fericit. - Paulo Coelho.

Oamenii nu sunt niciodata multumiti. Daca au putin, vor mult. Daca au mult, vor si mai mult. Daca dau pe-afara de cat au, vor sa fie fericiti cu putin, dar sunt incapabili sa faca vreun efort pentru asta. Poate fiindca nu pricep ca fericirea e asa de simpla?

foto interior si prima pagina: Max4e Photo Shutterstock

Iata care sunt cele 7 lectii de viata pe care daca le intelegi iti regasesti linistea si fericirea

1. Pe masura ce cresti, ramai cu un numar limitat de prieteni si acest lucru este unul normal. Calitatea de prieteni este mult mai importanta decat numarul lor.

Timpul trece, iar oamenii vin si pleaca din viata noastra. Foarte putini raman, insa este ceva normal. Nu trebuie sa fii inconjurata de foarte multi oameni... doar cateva prietenii semnificative.

2. Este in regula sa suferi.

Meriti sa simti totul. Niciodata nu te simti stanjenita de durerea ta. Doar acceptand suferinta iti poti ajuta inima sa se vindece. Nu grai intregul proces de a iti fi mai bine, evitand anumite etape importante ale acestuia. Uneori este important sa iti faci timp pentru a intelege ce simti pentru a fi cu adevarat bine.

Citește și:

3. La un moment dat, parintinii nu trebuie sa mai fie... parinti. Incepe cu o conversatie si spune-ti punctul de vedere

Tot ce fac parintii nostri pentru noi este minunat; ei o fac pentru ca sunt ingrijorati si vor sa ne protejeze. In loc sa ascundem cine suntem trebuie, insa, sa incepem sa avem discutii cu ei si sa le explicam care este situatia.

4. Alegerea unei solutii usoare pentru problemele pe care le avem nu este ceva rusinos

Suntem obisnuiti sa credem ca "nimic nu creste in interiorul zonei de confort". Ni se spune sa alegem cea mai dificila optiune pentru ca asa ne dezvoltam in viata. Insa de ce sa alegem complexitatea, stresul cand putem alege o optiune usoara si sa fim fericiti?

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.