Setari Cookie-uri

Ce NU este dragostea?

Dragostea nu este stabila. In dragoste, nu vei fi mereu in picioare pe un teren robust. Nu te vei simti intotdeauna increzatoare. Vei fi nesigura si este normal. Dragostea este dificila, insa minunata!

Dragostea nu este stabilitate. In dragoste, nu vei fi mereu in picioare pe un teren robust. Nu te vei simti intotdeauna increzatoare. Vei fi nesigura si este normal. Dragostea este dificila, insa minunata!

Dragostea nu este statica. Uneori este usoara, alteori este grea. Uneori iti umple sufletul de bucurie, alteori se ascunde in umbre, schimbandu-ti starea de spirit cu o simpla atingere. Dragostea nu ramane la fel. Dragostea nu te lasa sa stai linistita. Dragostea este mereu infloritoare.

Dragostea nu este o regula. Dragostea nu ofera indrumari cu privire la cum sa fii sau cum sa actionezi. Nu spune ca cineva ar trebui sa faca ceva. Nu cere oamenilor sa fie ceva ce nu sunt. Dragostea este libera. Dragostea nu vine cu reguli... dragostea isi construieste propriile reguli.

Dragostea nu este controlata. Nu te asteapta pentru a decide daca timpul este corect. Nu te asteapta in timp ce incerci sa iti descifrezi sentimentele. Dragostea iti va da viata peste cap. Dragostea nu te asteapta sa o revendici... ea te va revendica pe tine.

Citește și:

Dragostea nu este simpla. Este complexa. Vine cu o multime de emotii si momente. Vine cu vorbe care iti prind inima, cu temeri de viitor, cu sarutari sub cerul instelat. Dragostea este in atingeri simple.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.