Setari Cookie-uri

Ce NU este dragostea?

Dragostea nu este stabila. In dragoste, nu vei fi mereu in picioare pe un teren robust. Nu te vei simti intotdeauna increzatoare. Vei fi nesigura si este normal. Dragostea este dificila, insa minunata!

Dragostea nu este usor de definit. Este simplu de simtit.

Dragostea nu este un drum. Nu este o cale dreapta, nu este un punct mort, nu este o autostrada aglomerata. Nu poate fi comparata cu o strada, cu lumini care clipesc de la rosu pana la verde. Uneori se schimba, alteori se intoarce in trecut; uneori se opreste, alteori o ia de la inceput, apoi se roteste in cercuri. Dragostea nu este niciodata un drum... ci o calatorie.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs Shutterstock

Dragostea nu este o cerinta. Nu inseamna sa ceri atat de mult de la partener incat sa uite ce isi doreste sau ce viseaza. Nu inseamna sa faci pe cineva sa iti asculte dorintele sau sa ii ceri sa isi schimbe viata pentru a se potrivi cu viata ta. Nu inseamna sa creezi un univers in jurul tau sub masca legaturii voastre. Dragostea este fluida. Dragostea este echilibru. Dragostea este compromis.

Citește și:

Dragostea nu este nerabdare. Exista o rapiditate in a iubi, insa nu este nascuta din egoism. Dragostea nu inseamna sa astepti ca cineva sa te iubeasca in modul in care tu o faci sau sa incerci sa grabesti lucrurile pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Dragostea nu pune presiune pe emotii si nici pe asteptari. Dragostea este rabdare si incredere.

Dragostea nu este perfectiune. De fapt, dragostea este departe de a fi perfecta. Este salbaticia sufletului cand iubeste, este frica de a nu stii ce urmeaza. Dragostea spune cateodata lucruri gresite in cele mai neplacute vremuri. Dragostea incurca totul, apoi impacheteaza lucrurile frumos.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.