Setari Cookie-uri

Daca o iubesti, o vei lasa sa plece cand va avea nevoie

Simte ca nu mai esti tu. Cu fiecare discutie avuta, tu devii tot mai distant. Exista o perioada prea lunga de timp in discutiile voastre. Nu o privesti asa cum o priveai inainte. Tu, persoana pe care o cunostea cel mai bine in aceasta lume, devii un strain pentru ea. Nu iti mai cunoaste gandurile. Nu iti mai intelege raspunsurile. Nu mai stie cine esti. 

Ii este prea frica sa asculte adevarul pe care i-l sopteste sufletul si la fiecare ramas bun iti da drumul greu la mana, fiind ingrijorata ca nu va mai fi o alta revedere. Asa ca te tine mai tare.

Si nu mai are putere sa lupte cand te vede asa. Si decide ca, in loc sa mai faca ceva, incearca doar sa pretuiasca momentul si timpul pe care il mai aveti impreuna, intrebandu-se cu tristete cum depaseste durerea pe care o simte? Daca povestea voastra se termina?

Simte ca te retragi... si nu va spune la revedere pana cand nu va trebui. Pana cand nu isi va convinge inima sa nu te mai roage sa ramai. Insa ea vrea mai mult decat orice sa te tina langa ea. Insa nu poate... pentru ca sentimentele tale se schimba.

Dragostea este deja pierduta. Si iti va da drumul la mana cand ii vei cere asta. Te va lasa sa pleci fara sa mai faca ceva pentru tine. Pentru ca uneori cel mai bun lucru pe care il poti face pentru cineva pe care il iubesti... este sa il lasi sa plece.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.