Setari Cookie-uri

Iubeste o persoana cu suflet sensibil... si vei intelege adevarata dragoste

O persoana cu suflet sensibil are nevoie de o relatie profunda si semnificativa, de un partener care sa o ajute sa devina o persoana mai buna, cu o inima mai frumoasa. Nu cauta o distractie, nu are timp de asa ceva. Vrea ceva real, care sa dureze o viata.

Nu va trebui niciodata sa iti ascunzi cicatricile. Ea te va asculta cu rabdare, nu va sari la concluzii si nu te va judeca. Este constienta de complexitatea naturii umane pentru ca a experimentat profunzimea propriei minti si emotii. Te va iubi pentru modul in care ti-ai depasit fricile... pentru ca asta te face sa fii unica.

Iubeste o persoana cu suflet sensibil... si vei crede din nou in puterea iubirii neconditionate. Ea iti va aminti ce inseamna sa iti predai sufletul dragostei. Te va ajuta sa vezi din nou bunatatea din oameni intr-o lume concentrata pe egoism si interes. Ea se va schimba si va evolua in mod constant alaturi de tine.

Iubeste o persoana cu suflet sensibil... pentru ca iti va reinnoi credinta in magia minunata a iubirii neconditionate si te va ajuta sa crezi in puterea ei de vindecare.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.