Setari Cookie-uri

Sapte greseli care te impiedica sa manifesti ceea ce iti doresti

Ai citit numeroase carti despre legea atractiei, ba chiar ai vazut si filmul, ti-ai setat intentia si actionezi exact asa cum stii ca trebuie. Cu toate acestea, efectul dorit intarzie sa apara. Si asta pentru ca fara sa vrem uneori putem bloca noi insine manifestarea dorintelor noastre.

5. Nu creezi suficient spatiu

Inainte de a manifesta ceva, mai intai trebuie sa ii faci loc in viata ta. Uita-te in jur si vezi la ce anume poti renunta pentru a face loc noului. Iti doresti un iubit? E posibil sa fie nevoie sa fii mai putin dependenta de munca pentru ca iubirea sa intre in viata ta

6. Esti blocata in trecut

Este normal sa te gandesti la greselile tale sau sa analizam modul in care ai actionat. Dar viata e scurta. Cand ai inteles lectia si ti-ai procesat emotiile, priveste spre viitor.

7. Vrei ceva care nu este aliniat cu destinul tau

Este ceea ce incerci sa manifesti cu adevarat spre binele tau cel mai inalt? Atunci cand menirea ta este alta decat ceea ce te straduiesti sa manifesti, poti intalni blocaje. Pentru a-ti afla menirea intreaba-te ce anume te entuziasmeaza, la ce anume te pricepi si cum le poti fi de folos celorlalti?

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.