Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase modele de manichiura pentru toamna 2017

Galerie foto cu cele mai frumoase modele de manichiura pentru toamna anului 2017. Lasa-te inspirata de aceste imagini si poarta toamna pe unghiile tale.

Daca esti in cautarea unor modele de unghii de toamna ai nimerit bine! In aceasta toamna se poarta pe unghii nuantele mate, modelele geometrice si culorile pamantii. Am ales pentru tine 15 modele de unghii care se vor purta in sezonul de toamna si te vor ajuta sa fii in ton cu anotimpul. Asteptam sa ne spuneti care sunt preferatele voastre in sectiunea de comentarii.

1. Alege unghii de toamna kaki

Kaki-ul nu se poarta doar pe haine, ci si pe unghii. Aceasta nuanta este perfecta pentru orice tip de unghie si arata foarte bine in combinatie cu un nude clasic.

unghii de toamna kaki

foto: elena_klypko, Instagram

2. Unghii marble

Unghiile de inspiratie marble (marmura) continua sa fie la moda si in perioada toamnei. Acestea ofera un plus de eleganta si pot fi purtate chiar si la evenimente sofisticate.

unghii de toamna cu model marble

foto: deni_sova_nails, Instagram

3. Manichiura de toamna rose gold

Trendul rose gold este oficial aici si va ramane intreaga perioada rece. Efectul cromatic arata extraordinar de bine cu pielea bronzata.

Citește și:

unghii in culorile toamnei

foto: sallyhansenuk, Instagram

4. Toamna asta alege nuante nude

Aceasta nuanta dulce de la OPI este deja una clasica; nude-ul piersica te va ajuta sa faci tranzitia de la vara la toamna foarte usor, mai ales daca alegi sa porti un imprimeu Sweater Nail Art.

unghii de toamna

foto: opinailsuk, Instagram

5. Shades of grey

Pe masura ce se raceste vremea, opteaza pentru nuante in tonuri reci de gri. Fara indoiala, aceste culori sunt un must have pentru toamna.

modele de unghii pentru toamna

foto: smithandcult, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.