Setari Cookie-uri

Ce spun florile preferate despre tine. Este adevarat si in cazul tau?

Unicitatea ne face frumosi. Se crede ca starea de spirit ne indreapta spre anumiti oameni si unele lucruri, cum sunt florile. Adica in functie de ce iti place, poti fi definita ca persoana. Spre exemplu, uite ce spun florile preferate despre tine!

Nu doar forma ochilor, a unghiilor, a palmelor si a sprancenelor pot dezvalui indicii importante despre personalitatea noastra. Si plantele au acest “talent”. Iata ce spun florile preferate despre tine, potrivit secretsofbody.org.

foto interior si prima pagina: OlScher Shutterstock

Suntem diferiti si acest lucru este cum nu se poate mai bine pentru noi. Unicitatea ne face frumosi. Se crede ca starea de spirit ne indreapta spre anumiti oameni si unele lucruri, cum sunt florile. Adica in functie de ce iti place, poti fi definita ca persoana. Spre exemplu, uite ce spun florile preferate despre tine!

Crin

Daca iti place aceasta floare, se poate spune despre tine ca esti o persoana independenta. Nu iti place sa depinzi de cineva si nu iti refuzi nicioadata putin timp de rasfat. Cel mai probabil tu ai o colectie frumusica de pantofi, la care tii ca la ochii din cap.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.