Setari Cookie-uri

Cum ii faci rau sufletului tau (fara a iti da seama de asta)

Ce alegi sa faci cu viata ta? Faci un pas... si urmatorul pas, si urmatorul pas, gandindu-te ca bifezi un alt punct notat pe o lista de verificare a vietii. Insa, intr-o zi, te trezesti obosita si deprimata.

Intelege ca viata nu este o linie dreapta. Viata nu este in fragmente de ani stabilite de la bun inceput. Iti este permis sa o traiesti asa cum iti doresti. Iti este permis sa renunti atunci cand nu mai poti. Iti este permis sa iti faci timp pentru a iti da seama ce te inspira. Iti este permis sa pleci de la un loc de munca la care nu iti face placere sa mergi.

foto interior si prima pagina: muratart, Shutterstock

Ce alegi sa faci cu viata ta? Faci un pas... si urmatorul pas, si urmatorul pas, gandindu-te ca bifezi un alt punct notat pe o lista de verificare a vietii. Insa, intr-o zi, te trezesti obosita si deprimata. Iti dai seama ca esti stresata. Si nu intelegi de ce. Iti dai seama ca viata trece pe langa tine si este deja tarziu. Asa ii faci rau sufletului tau. Asa iti distrugi viata.

Ii faci rau sufletului tau alegand ca partener persoana nepotrivita pentru tine. Ce este cu nevoia noastra de a grabi relatiile? De ce suntem atat de indragostiti de ideea de a trai alaturi de cineva mai degraba decat pentru tine? Ai incredere in mine cand spun ca o iubire traita din comoditate, o iubire care infloreste din nevoia de a dormi alaturi de cineva, o iubire care iti satisface nevoia de atentie mai degraba decat de pasiune, este o iubire care nu te va inspira. Care nu iti va da aripi.

Citește și:

Straduieste-te sa descoperi dragostea adevarata. Acea dragoste care te motiveaza sa fii o persoana mai buna, care iti ofera intimitate, sprijin la nevoie si independenta atunci cand ai nevoie.

Asteapta! Nu te grabi cu nimic cand vine vorba de iubire si nici nu iti pierde speranta... pentru ca atunci cand iti intalnesti sufletul pereche iti vei da seama ce inseamna dragostea adevarata.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.