Setari Cookie-uri

De ce trebuie sa te ierti?

Te-ai trezit astazi si te-ai uitat in oglinda cu ochi tristi in loc de un zambet radiant? Ti-ai pus din nou masca inainte de a iesi afara din casa si a intalni alti oameni? Iarta-te!

Esti doar un om. Oamenii fac greseli. Aceste greseli nu te definesc. Tu esti o persoana care invata din aceste greseli ca sa devina un om mai bun.

foto interior si prima pagina: manop, Shutterstock

Te-ai trezit astazi si te-ai uitat in oglinda cu ochi tristi in loc de un zambet radiant? Ti-ai pus din nou masca inainte de a iesi afara din casa si a intalni alti oameni? Iarta-te!

Ai ranit pe cineva care te-a iubit? A venit sa te bantuie cand si tu ai fost ranita de cineva pe care il iubeai? Iarta-te!

Nu ai reusit sa obtii ceea ce iti doreai cel mai mult? Ai suferit? Iarta-te!

Ai facut un efort? Ai cazut la pamant? Iarta-te!

Ai luat decizii importante fara a te gandi la consecinte si apoi le-ai regretat? Iarta-te!

Ti-a pasat de cineva care se gandea doar la el insusi? Inima ti-a fost distrusa de persoana alaturi de care credeai ca iti vei petrece intreaga viata? Iarta-te!

Citește și:

Ai visat prea mult si te-ai gandit ca meriti o viata plina de fericire? Ai fost ranita de singura persoana in care aveai incredere? Iarta-te!

Ti-ai oferit inima unei persoane care doar se juca cu tine? Ai vrut sa traversezi oceane pentru oameni care nu ar fi sarit nici macar balti pentru tine? Iarta-te!

Ai primit o lectie de viata prea dura pentru sufletul tau sensibil? Ai uitat cat de importanta esti? Iarta-te!

Ai renuntat la visurile tale? Ai acceptat realitatea? Iarta-te!

Ai crezut ca ti-ai gasit sufletul pereche? Te-ai aruncat in bratele unei persoane fara sa mai stii de tine pentru ca apoi sa suferi? Iarta-te!

Suferi prea mult cand esti dezamagita in loc sa incerci sa scapi de durere? Regretul este hrana ta in zilele negre? Iarta-te!

Te uiti in trecut si iti doresti sa fi facut lucrurile in mod diferit? Ai vrea sa dai timpul inapoi si sa iei alte drumuri? Iarta-te!

Citește și:

Iti dai seama ca trecutul nu are puterea de a iti modela viitorul, nu? Stii ca esti stapana pe gandurile tale si ca tu singura iti poti vindeca sufletul, nu? Iarta-te!

Esti un simplu om. Oamenii fac greseli. Aceste greseli nu te definesc. Accepta ce ti se intampla deoarece aceste greseli pot fi lectii de viata. Aceste greseli te invata cum sa devii o persoana mai buna. Ai atat de multe de oferit in acest scurt timp pe care il petreci pe pamant.

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.