Setari Cookie-uri

Nu meriti o iubire confuza, ci una onesta! O iubire ADEVARATA

TU MERITI o dragoste ce va declansa un incendiu in sufletul tau. O iubire care iti va scutura lumea, iti va schimba perspectiva asupra vietii si va da peste cap tot ce stii despre suflete pereche. Meriti o dragoste atat de mare incat nu o poti cuprinde cu inima ta. 

Pentru ca atunci cand iti pasa de cineva, nu poti sa tii secrete fata de ea. Nu trebuie sa o lasi sa se intrebe daca spui adevarul.

Cea mai buna relatie este cea in care doi oameni sunt dispusi sa lase garda jos si sa nu se teama sa fie vulnerabili unul cu celalalt. A fi sincer si onest nu inseamna a fi slab. De fapt, este nevoie de mult curaj pentru a iti scoate masca si a arata persoanei pe care o iubesti cine esti cu adevarat.

Nu te multumi cu cineva care nu doreste sa isi exprime sentimentele fata de tine. Daca insemni ceva cu adevarat pentru el, va face totul pentru a fi mandra de el. Isi va inghiti mandria si va face lucruri de neimaginat doar pentru a arata oamenilor din jurul tau cat de mult te iubeste.

Meriti o relatie de incredere care nu iti va motive sa iti faci griji. Meriti o viata plina de siguranta. Meriti o poveste de dragoste construita in sinceritate.

Citește și:

Nu te opri din cautat pana cand nu dai nas in nas cu acea persoana care iti poate aduce stralucire in ochi. Nu te opri din cautat pana cand nu esti absolut sigura ca ai gasit adevarata dragoste. Si nu te opri din cautat pana cand nu ai toate motivele sa iubesti cum nu ai mai iubit pana acum.

sursa material: ThoughtCatalog.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.