Setari Cookie-uri

Esti dependenta de iubire? Cum stii ca iubesti ideea de a fi intr-o relatie de cuplu?

Esti dependenta de iubire? Esti dependenta de un partener? Nu iti poti petrece timpul singura si cauti o relatie in care sa te arunci? Este timpul sa afli daca iubesti autentic sau doar iubesti ideea de a iubi.

Daca te gandesti la relatiile tale trecute, constati ca treci de la un partener de altul fara sa existe pauze intre ei? Este posibil sa fii dependenta de iubire. Descopera ce au de spus specialistii Love Panky despre asta.

Daca nu poti sta singura – fara un partener de cuplu – prea mult timp, daca atunci cand esti doar tu cu tine simti ca iti pierzi mintile, daca treci de la o relatie de cuplu la alta fara pauza, atunci esti dependenta de iubire. Daca zbori de la o relatie la alta, daca uiti repede sentimentele pentru fostul iubit si te arunci in valtoarea altei relatii, daca nu te temi de repercusiuni si te detasezi rapid de orice idila, de fapt nu stii sa iubesti autentic. Esti doar indragostita de ideea de a fi indragostita.

De fapt, tanjesti dupa momentele acelea de la inceputul relatiei cand lucrurile erau minunate, cand nimic nu mergea rau.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: andrey_l, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.