Setari Cookie-uri

Ce inseamna sa ai un psihic puternic. 5 adevaruri pe care le-ai putea confunda

Sa ai un psihic puternic e posibil, chiar daca nu esti o femeie de succes si chiar daca uneori nu duci lucrurile la capat. Inseamna sa traiesti in concordanta cu propriile valori si sa te bucuri de deciziile luate.

O multime de cercetatori au fost preocupati de ce inseamna sa ai un psihic puternic si cum poti sa devii mai puternica in felul in care gandesti, simti si te comporti. S-au scris o multime de articole pe aceasta tema, insa nu toate sunt corecte. Ai putea fi tentata sa crezi ca oamenii puternici nu renunta niciodata, dar nu e asa! Psychologytoday.com a clarificat cateva aspecte care ar putea fi intelese gresit.

foto interior si prima pagina: KieferPix, Shutterstock

Ce inseamna sa ai un psihic puternic

1. E ok sa spui ca nu poti sa faci ceva

Oamenii cu un psihic puternic nu sunt super-eroi si nu au super-puteri. Sunt o multime de lucruri pe care nici ei nu le pot face si nu le e teama sa recunoasca acest lucru. Ei isi constientizeaza slabiciunile si se bucura ca le identifica pentru ca, in felul acesta, daca vor, pot lucra asupra lor. Daca nu vor sa transforme acea slabiciune, pur si simplu nu isi fac griji pentru ea.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu,ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.