Setari Cookie-uri

Asculta aceasta melodie cand simti ca nu mai poti si totul se destrama in viata ta

Aceasta melodie este foarte populara pe internet; Ea se numeste Buddha Peace Soul Massage si este o adevarata sedinta gratuita de linistire a sufletului si de relaxare a mintii.

O minte echilibrata este secretul unei vieti frumoase si fericite. Cu totii suntem conectati la spiritul vesnic, insa mintea si gandurile pe care le avem (de cele mai multe cele negative) sunt cele care ne impiedica sa ne gasim calea catre acesta. Daca vrei sa cunosti adevarata liniste sufleteasca, trebuie sa ai incredere in tine, sa te relaxezi, sa renunti la toate grijile care iti alearga prin minte si sa lasi ca viata sa se intample natural.

Sufletul nu se afla in interiorul corpului, ci corpul se afla in suflet, iar sufletul este Universul. Intoarce-te la adevarata ta natura si permite Universului sa te protejeze.

Aceasta melodie este foarte populara pe internet; Ea se numeste Buddha Peace Soul Massage si este o adevarata sedinta gratuita de linistire a sufletului si de relaxare a mintii. Poti asculta piesa in orice moment al zilei si te ajuta sa iti recapeti puterea si energia de a merge mai departe.

Citește și:

Da play aceste melodii si incarca-te cu energie pozitiva.

Buddha Peace Soul Massage from davidchan on Vimeo.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.