Setari Cookie-uri

11 Semne ca esti intr-o relatie adevarata (care va dura o viata)

Luati lucrurile treptat. Nu va lasati purtati de entuziasm si nu va miscati prea repede pentru a face vreo greseala. Nu va lasati convinsi nici sa va miscati prea lent si sa pierdeti lucrurile bune.

7. Sunteti dedicati unul altuia. Nu va aflati pe aplicatii de dating. Nu flirtati cu nimeni la locul de munca. Nu va intrebati cum ar fi viata daca ati fi cu altcineva.. pentru ca sunteti cu singura persoana cu care va doriti sa fiti in aceasta lume.

8. Luati lucrurile treptat. Nu va lasati purtati de entuziasm si nu va miscati prea repede pentru a face vreo greseala. Nu va lasati convinsi nici sa va miscati prea lent si sa pierdeti lucrurile bune. Relatia voastra progreseaza intr-un ritm in care va simtiti confortabil.

9. Sunteti acolo unul pentru celalalt in zilele dificile. V-ati ajutat reciproc si continuati sa va ajutati. Pentru ca este atat de important sa ai pe cineva alaturi.

10. Sunteti de acord cu privire la viitorul vostru. Amandoi sunteti pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba despre adoptarea animalelor de companie, aparitia unui copil, vacante. Ati discutat despre lucruri mari si lucruri mici care va pot influenta viata in viitor si sunteti pe aceeasi pagina.

Citește și:

11. Intelegeti ca dragostea este o treaba dificila - insa sunteti dispusi sa munciti pentru ea. Va dati seama ca nu veti fi niciodata perfecti si ca relatia voastra nu va fi niciodata perfecta. Insa asta nu va impiedica sa faceti eforturi, sa evoluati impreuna. Asta nu va impiedica sa va iubiti cu fiecare parte a inimii voastre.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.