Setari Cookie-uri

Vrei o relatie de lunga durata? Atunci nu mai face aceste 5 lucruri

Cu totii ne dorim o alta persoana in viata noastra, pe care sa o iubim si sa o pretuim. Insa este important sa te iubesti mai intai pe tine si, pentru a face asta, trebuie sa ai grija de tine.

4. Renunta la gelozie

Intemeierea oricarei relatii se bazeaza pe incredere. Si daca nu ai suficienta incredere in partenerul tau incat sa nu fii geloasa pe el, atunci de ce mai pierzi timpul cu aceasta relatie? Poate ca ai fost inselata intr-o relatie anterioara, insa asta nu inseamna ca partenerul de acum trebuie sa poarte greutatea bagajelor tale pe care le ai din trecut. O relatie care nu pretuieste principiile increderii nu este una de dragoste, ci este condusa de positivitate si de conceptul de proprietate.

5. Nu trebuie sa fii indragostita pentru a fi fericita

Cea mai importanta cale de a nu sabota o relatie este sa nu fii intr-una doar de dragul ei. Da, cu totii ne dorim o alta persoana in viata noastra, pe care sa o iubim si sa o pretuim. Insa este important sa te iubesti mai intai pe tine si, pentru a face asta, trebuie sa ai grija de tine. Alege sa traiesti frumos si sanatos, sa te dezvolti personal si profesional, sa calatoresti... sa fii cea mai buna versiune a ta. Si, cand timpul este corect, vei gasi persoana potrivita pentru tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.